tisdag 16 april 2013

Medan jag förflyttar mig...

...kan ni få se de sockgarnerna jag tänkt sticka sockor till mannen av. Enfärgat var inte lätt att hitta men de andra blir nog också bra. Jag hoppas att jag kommer att få några korta sockor också av de här garnerna. Om inte annat kan jag sticka med något annat på skaftet så att jag får det mjukgörande mot fötterna. 

Här är det senaste bambugarnet som jag just nu stickar disktrasa av. Jag stickar två samtidigt och den andra är limegrön, som den ena dottern fick i present.

2 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Jag tycker det är så roligt att sticka av dom melerade garnerna. Man vet aldrig hur mönstret blir.
Vackert för det mesta.

Fia sa...

Härliga garner. Jag tvättade inte tyget innan jag började sy. Det kom jag på efteråt att jag kanske skulle ha gjort. Men byxorna är ganska stora så det gör inget om de krymper.