måndag 29 april 2013

Knappast

Idag åkte vi på en utflykt till Avignon, främst för att besöka IKEA men även för att besöka tyghangaren (1) som jag berättat om tidigare (2). Affären är verkligen stor som en hangar, därav mitt smeknamn på den. Egentligen heter den Tissus Grégoire och ligger strax utanför Avignon i St Saturnin les Avignon. 
Den här gången var jag ute efter knappar till min Samovarkofta. Jag hittade tre olika och köpte lite av varje så får jag se vilka det blir i slutänden. Jag tror att det blir de på den suddiga bilden längst ner.
Hittade också några fina som jag ska ha till min kofta i det gröna jitterbug-garnet som jag köpte för ett tag sedan. 
La dem på sockorna i samma färg så att ni kan se hur de kommer att passa. Bilden tagen med blixt för att få så lik färg på garnet som möjligt. Istället blev knapparna lite för skarpa i färgen. 
Nu ska jag nog repa upp halskanten på Samovaren ännu en gång eftersom jag tycker att knapphålet blev lite för långt ner enligt mönstret (för nära upplocket). 

Inga kommentarer :