fredag 26 april 2013

Ibland räcker det...

...att sticka en liten provlapp så är den värsta abstinensen åtgärdad. Nu kan jag i lugn och ro sticka vidare på min Samovar.
Jag vill sticka en kofta/tröja med flerfärgat ok i garn jag har hemma. Färgerna jag valde ut från samlingen kändes bra när jag såg dem som nystan. Nu funderar jag på om den blå är för mörk. Kanske ska jag byta ut den mot en grå istället?
Bottenfärgen blir den ljusrosa som är längst ner. Den har jag tio nystan av så där är det svårt att välja något annat. Men jag vill ju att alltihop ska bli bra. Så bra som Plingelinns tröja är, den på bilden nedan. Koftan är förresten från Drops, Bergen 142-1.

3 kommentarer :

MalinSj sa...

Fina sticklappar du gör. Vad händer med dessa sen? Gör något skoj vet ja. //MalinSj

Anonym sa...

Jag tycker att du ska behålla färgerna, supersnyggt!

Blått och rosa toner är snyggt ihop!

Birgitta sa...

Vackert mönster! Hm, jag tror på det blå ändå. Fast det grå är också fint till rosa... Hehe, jag var visst inte till någon hjälp.