fredag 26 april 2013

Granatäpplet

För mer än två år sedan hittade jag Bluepeninsulas vackra lacetröja som hon senare gjorde mönstret till, den vackra Pomegranate, och som jag drömt om att göra.
 Nu har jag börjat drömma lite mer frekvent om att lägga upp till den och idag kom jag på att jag ska ändra den till en kofta för att kunna använda den optimalt. Det kanske är det som hindrat mig tidigare eftersom jag mest gillar koftor och inte tröjor.
Nu är bara frågan i vilket garn jag ska sticka den.? Jag har svart baby alpaca silk från Drops, plommonlila Lucca Fino från BC garn och mitt gröna jitterbug kanske skulle passa. Jag har också blåbärsblått garn från Tantkofta som egentligen ska bli något annat men om det vill bli en Pomegranate så får det bli så.
Men först ska min Samovarkofta bli klar.

2 kommentarer :

Desirée sa...

Så fin! Nu får jag lust att sticka mej en tröja, det var ett tag sen.

Manduzana stickar sa...

Svårt val! Jag är också jättesugen på den tröjan men jag lider av samma problem som du. Vilken garn?!