onsdag 27 mars 2013

Vårshopping

På marknaden idag köpte jag några nystan garn hos knapphandlaren. Hon har nog märkt att jag inte gillar de syntetgarner hon har i vanliga fall, så nu berättade hon att hon hade 100 % ullgarn. Jag köpte de här tre fyrkantiga nystanen och inom en snar framtid ska de nog bli en sjal. Det är tunt lacegarn, 240 meter/50 gram, så två nystan hade nog egentligen räckt.
Knapparna var mycket mer lila på toppen av knappröret. Troligtvis pga att de blekts av solen. Så nu ligger mina ute på terrassen för att förhoppningsvis blekas lite. Nu är de mest grå.
Linnet får bli en kjol om det inte passar. Av någon anledning är Taille Unique (en storlek) väldigt vanligt, men hur stor chans är det att det passar då??

1 kommentar :

Lena Andersson sa...

Det låter så mysigt när du skriver om dina marknads utflykter, jag skulle älska att ha en marknad att gå till.
Glad påsk till dej.