torsdag 21 mars 2013

Stickning på terrassen

Just nu ligger min Middlefield pullover på tork. Ser fram mot att se hur den blir när den är torr. Förra gången jag stickade i Malabrigo Silky Merino töjde sig tröjan i blockningen så nu får vi se hur det går den här gången.
Istället har jag tagit tag i min Samovar Cardigan som jag mer än gärna blir klar med i ett nafs. Snart är den för tjock att ha här i Provence men i början/mitten av april ska jag till Sverige och då kanske det fortfarande är vår och lite kyligt så att den passar. Idag har det varit superfint väder här i Arles. Första gången jag kunnat sitta barbent och ärmlöst utan att bli sval. Solkrämen kom på och jag har njutit av solen en stund.

3 kommentarer :

Birgitta sa...

Oh, låter härligt... jag har också varit ute, men klädd i underställ, fleecefodrade täckbyxor osv - så det enda som möjligen fått lite sol är nog nästippen i så fall.

Hamrånge slöjdare sa...

Vad härligt det låter! Här har vi haft snöoväder i dag. Ingen vår alls i sikte. Äe trött på all snö nu.Fint mönster på din pullover.

Kattis sa...

Den kommer att bli jättefin! :)

Här är det också snöstorm och kall blåst... *suckar tungt*