tisdag 19 mars 2013

Nu ska den bli klar

Stickar som en galning på ärmarna till min Middlefield Pullover. Stickar båda på en gång med magic loop och växlar mellan två olika nystan på vardera ärmen. Gissa att det är ganska trassligt. Men snart kan jag nog sticka på med bara ett nystan på varje.
Gissar att jag får sticka ca 25 cm till och tyvärr tar det längre tid än man kan tro att sticka "bara" 25 cm. Men nu vill jag bli klar och i morgon på marknaden ska jag se om någon handlare ev. har något fint bomullstyg som passar som kjol eller klänning till just den här tröjan. Annars får jag nog gå ut i garaget och titta bland mina vilande tyger om det finns något lila tex.

1 kommentar :

heidi sa...

jag känner igen den där känslan - av att vilja avsluta ett projekt så fort det någonsin går:)

så roligt det skall bli att få se vad du gör "till" tröjan. om det blir en kjol eller en klänning, och ur den passar till:)