söndag 24 mars 2013

Lösningen

 Nu har jag äntligen stickat klart den slätstickade delen av min sjal Solution. Jag stickar den i Kauni 8/2 effektgarn i färgen W-EI och när jag upptäckte att det skulle komma ett brett parti med grått funderae jag på hur jag skulle lösa det. Jag gjorde helt enkelt ett randigt parti och så här långt är jag nog ganska nöjd med det. Ganska nöjd för att jag tycker att kontrasten blev lite väl markerad när det av den andra garnänden blev mörklila. Men det blir nog bra till slut hoppas jag.6 kommentarer :

Myggan sa...

så fin den blir. Superfin färg och randningen passar perfekt tycker jag. Fast jag somär galen i randigt är kanske lite "jävig". =)
/Anna

Emmas dagar sa...

Jag tycker det ser jättefint ut!

Kerstin sa...

Snyggt, klart roligare än enfärgad!

Heidi sa...

Det kommer att bli jättesnyggt! Ränder är ju superinne nu, så ditt färgval är ju helt rätt i tiden:)

Sunna sa...

klart den blir kanon, har inte sett något du gjort som inte är det, ha det gott

Manduzana stickar sa...

Jag tycker att det blir riktigt snyggt! Funderar också på att göra en Solution med randig slätstickning.