tisdag 26 mars 2013

Jitterbug

När jag var i Uppsala i november köpte jag en härva jitterbug i den vackra gröna färgen Velvet Leaf och började sticka ett par sockar, Love and Liquor.
Som vanligt kom några andra stickningar mellan och de blev inte klara. Idag plockade jag fram dem igen och insåg att det är den gröna färgen jag letat efter till en kofta. Jag har två härvor gult jitterbug i färgen Sunflower Susie men jag är rädd att de inte räcker till en kofta, iallafall inte till en långärmad.
Jag satte mig vid datorn och surfade runt lite och hittade rätt färg hos Garnkorgen. Tre härvor fanns kvar och det är väl vad de flesta brukar göra åt till en kofta. Jag stängde igen sidan för att jag inte skulle köpa garn just nu. Men efter att ha funderat en stund eller faktiskt några timmar insåg jag att jag kommer att gräma ihjäl mig om jag inte hittar färgen längre fram när jag väl tänker köpa det. Så jag öppnade sidan igen och la de tre härvorna i min korg och betalade. Och det känns bra. Jag älskar koftor och vill ha fler så nu har jag en sporre att göra klart lite mer som ligger i korgarna så att jag kan sätta igång med min nya när jag kommer till Sverige.

2 kommentarer :

PetraO sa...

Jitterbug är fantastiskt!

Heidi sa...

Instämmer - jitterbugg är ett fantastiskt garn!

Och ja, det är väldigt vettigt att inse att man bör slå till och köpa garnet med rätt färg - medan det fortfarande finns kvar:)