lördag 16 mars 2013

Favorit

För flera år sedan, faktiskt redan 2008, stickade jag min Sadie-kofta från Berroco. Den blev en favorit trots att den var i minsta laget redan från början. För ett tag sedan gick jag igenom mitt garnförråd och insåg att jag faktiskt har flera härvor kvar av garnet och nu har jag tagit beslutet att repa upp den och sticka en ny, lite större. Kragen behöver jag inte sticka om men resten. Nu ska jag bara försöka hitta trådarna den är hopsydd med så att jag inte klipper sönder den någonstans.

4 kommentarer :

Jenny sa...

Himmel, sticka om ... men den är väldigt snygg så jag förstår att du vill göra det!

Mwap38 sa...

En väldigt fin favorit:)

annasaviga sa...

Jag blir imponerad! Själv skulle jag bara acceptera läget och gå och gnälla lite över att den inte passade.

Men så fin som den är så förstår jag ju ochså att du vill annvända den

heidi sa...

Jag gillar verkligen hur kragen faller över axlarna! så jag kan verkligen förstå att du vill göra om den så att den passar. den kommer att bli fantastiskt läcker på dig!