fredag 22 mars 2013

En mindre...

...tröja på stickorna eller ytterligare en tröja att börja använda. Nu är min Middlefield Pullover från boken New England Knits klar. Garnet som är Malabrigos Silky Merino blev även denna gång lite konstigt efter blockning. Uttöjt på nåt vis, lite slappt.
Men den kommer nog att bli skön att använda tillsammans med någon kjol som jag ska sy de närmaste dagarna. Det blir ingen bild med tröjan på förrän jag sytt klart kjolen. Får se vad det blir för modell.

2 kommentarer :

heidi sa...

Silke töjer sig! För åratal sedan köpte jag Drop's silkegarn. Expediten varnade mig för att garnet skulle töja sig. Ändå blev jag förvånad hur mycket det töjde sig... för mig slutade det med att jag repade upp tröjan till slut.

Oavsett, så är din tröja jättefin! Och förhoppningsvis så töjer den sig inte mera - det är ju merinoull i garnet också, och det brukar uppföra sig bra:)

Urringningen är verkligen läcker, och jag gillar randningen som blir med dom aviga varven:)

Anonym sa...

Den blev jättefin tycker jag! Funderar också på samma modell men i en grön färg.