lördag 9 mars 2013

Besvikelse

 Det är faktiskt första gången jag blir besviken på Ottobres damtidning. Just nu hittar jag inte något jag vill sy. Kanske beror det på att jag inte använder byxor, men samtidigt finns det ju många klänningar. Enligt min mening är det ett utslätat, tråkigt nummer utan tilltalande plagg att sy. Hoppas du hittar något du vill sy om du som jag prenumererar på tidningen.

8 kommentarer :

Pyssellycka sa...

Jag blev också beskviken men ska nog göra mig ett par byxor av den lite smalare modellen. I övrigt inget att hänga i julgranen...

Carola sa...

Håller med! Inget som man direkt vill sy =( Sen tycker jag att vissa klänningar har otroligt smala armar! Måste vara nån pinninsekt för att rymmas i dem!

Brita sa...

...märkte att dom har bytt designer...många kopior från stora modehus i Europa...satsar på en yngre prenumeranter?...

Anonym sa...

Hejsan!
Kanske inte mycket att sy till mig själv. Men många fina mönster att använda till dottern som ligger lite mittemellan barnkläder och vuxenkläder. Kan sy lite tuffare kläder fast fortfarande använda inte allt för vuxna mönster på tygerna.

Kristinlog.se

mulliga m sa...

Det fanns inget som blev WOW men ibland kan en tidning få ligga till sig och efter ett tag så kan en modell kännas rätt.

Mon jardin en ik sa...

Tråkigt att du inte hittade något den här gången just när man känner för nya vårkläder. Jag tycker inte om ottobres dammodeller. Dem passar mig inte så jag kör alltid med Burda och ofta med vår holländska "Knip".
Ha en fin söndag.
Anje

Medea sa...

Anje, jag har nyligen upptäckt "Knip" och köper den så fort jag får möjlighet. Kanske ännu en anledning till att jag blir extra kräsen.

Anonym sa...

Jag tycker det finns många bra modeller. nu är det bara att rita av mönstren och börja sy. Ha det bra. :)// Inger