tisdag 5 februari 2013

Randiga ränder

 Ikväll har jag kommit ännu en bit på min Solution. Det är garn från ett och samma nystan men för att slippa stora partier med beige och grått började jag sticka från två ändar av garnet. Nu ser det vääldigt randigt ut men jag hoppas att det blir bra i slutänden och att jag får en lila ytterkant.
Jag stickar i Kauni och det är så härlig doft och sådär lite "kladdigt" av ullfett. Antar att det blir ljuvligt när det sköljts upp och blommat ut.
Titta gärna in på Husmorsskolans syföreningsmöte här!

3 kommentarer :

myrica sa...

Jag gillar färgsåttningen på sjalen, den kommer att bli härlig när den är klar.

Kottekott sa...

Oh vill också våga ge mig på en Solution, men har inte tagit steget ännu! Din ser jättefin ut!

heidi sa...

solution är en grymt vacker sjal! ja, det där med självrandigt garn har sina risker när det gäller randningen. men i ditt fall ser det ut att bli bra:)