måndag 25 februari 2013

Cinquante

I sommar fyller jag år, precis som varje år. Men av någon anledning är det, enligt mig, ganska många år den här gången. Tack vare födelsedagen som kommer har jag lyckats förhandla mig till en finfin present redan nu och idag fick jag den levererad. 
Tyvärr har jag så mycket jobb att jag nog inte hinner att provsy den förrän sent ikväll. Men jag har i alla fall fått upp den ur lådan.
Efter många funderingar och testsömnad av andra maskiner blev det en av samma märke som jag redan har och har haft i över 30 år, en Bernina. Den här ska jag ha i min ateljé i Frankrike och min gamla ska få flytta hem till Sverige igen. Jag behöver en bra maskin även när jag är här och ev. får tid över att sy. Jag återkommer med kommentarer när jag sytt lite på den.

7 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Ser spännande ut med alla knappar!
Blir roligt att se vad du syr sedan.

Ullfull sa...

Så fin! Ännu mer fina syningar på gång.../Kram Anita

kråkspark sa...

Grattis till både födelsedagen och den nya symaskinen!

heidi sa...

Grattis! Vilken fin present!!

Så roligt det skall bli att få se bilder på allt du kommer att sy på den:)

Jenny sa...

Det var en väl förhandlad födelsedagspresent! Bernina håller man sig gärna till om man börjat, har jag förstått. Grattis till maskinen, så får vi gratulera på födelsedagen längre fram då förstår jag :-)

frisky frog sa...

ha ha, eftersom du gick i brorsans årskull vet jag antal år. =) Inte så farligt om du frågar mig. Jag tycker att livet bara blir bättre och bättre ju äldre jag blir...
Fin present har du fått i alla fall.
/Grattis i förskott!

Susilull sa...

Din femtionde symaskin...!
Vet att du har flera men kanske inte fullt så många. Du måste mena något annat... ;-)

Grattis till en bra present, i förskott! Till det där andra väntar jag med gratulationerna!