onsdag 16 januari 2013

Roositud

Det ser mycket mer avancerat ut än det är. Jag är än så länge supernöjd med fingervantarna som jag stickar efter föreningen Stickas mönster från mysteriestickningen som just är avslutad. Mönstret finns såklart kvar för medlemmar även efter själva mysteriet är slut.

3 kommentarer :

Pysselfarmor sa...

Det är jättekul att sticka roositud

heidi sa...

så fina dom blir!

Bim HD sa...

Önskar att man kunde köpa detta mönster... Men det går inte vad det verkar på Ravelry...
Borde gå med i sticka, vet... En prio just nu - kan ev övertyga ngn om att det kanske vore bra att vara medlem??? :P Vad kan man behöva för motargument om det behövs, hehehe.. ;)
Mina senast stickade fingervantar - med spets på handen - letade, letade, letade... tills jag fick besök av min yngsta dotter en gång... då hade gubben lagt med dem i en låda till henne, gaaaah... sedan dess har inga färdigställts - man vet ju aldrig VAD som händer med dem??? ;) <3
Må så grankott...
Bim HD - vars dator tokvägrar ladda en enda bild hos dig i bloggen, läser utan bilder... hehehe... jo, jag läser bilder också - sk normalt ;) <3