torsdag 17 januari 2013

Massa nya mönster

 Lyfte blicken och fick se två tidskriftssamlare. En med sticktidningar jag glömt att jag hade och en med sytidningar. Funktionen på ravelry som gör att jag kan lägga in i mitt bibliotek vad jag har för tidningar och på ett enkelt sätt kan se vilka mönster som ingår i varje är fantastisk. Jag såg att jag lagt till lite som jag önskar att jag hade, men det får vara så ett tag.
Igår när jag inte hade lust att gå och lägga mig la jag upp till ett par Abra Alba handledsvärmare. Läs mer i bloggen som hör ihop med knit-a-longen på facebook.

2 kommentarer :

Heidi sa...

ja, den funktionen på ravelry är ett guldkorn! att kunna botanisera där, och se hur man kan förändra det för att passa en själv:)

Heidi sa...

ja, den funktionen på ravelry är ett guldkorn! att kunna botanisera där, och se hur man kan förändra det för att passa en själv:)