måndag 21 januari 2013

Lösningen!

 Stickade på min Solution-sjal i natt när jag inte kunde sova. Jag har haft lite funderingar hur jag ska komma förbi det breda grå och beige fältet som det skulle bli om jag inte gjorde något åt det.
I morse kom svaret. Jag nystade om nystanet och randar en bit för att få lila och beige randigt innan jag avslutar med enbart lila. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Bytte till stickor 4.5mm också efter som att jag tycker att det blev lite väl stumt för min smak.
Så här såg nystanet ut när Lisa fotade det inför sin utlottning där jag hade tur att vinna det. Tack igen Lisa!
Dessutom har jag fyllt på med 25 "nya" garner in min garnstash på Ravelry. Jisses vad garn jag har...

3 kommentarer :

heidi sa...

en bra lösning på ett besvärligt problem:)

snyggt blir det också!

Bim HD sa...

;)
Inte för att jag ser några bilder... härligt med nätuppkopplingar??? Men det blir säääkert bra... ;)
Du har garn, ja... hade gott om det NÄR min burk klarade kolla in det, nu vill den inte alls :P Får vänta tills nästa månad? Lär nog ringa Telia (de enda som typ kan leverera hit, gah...) å få mer uppkoppling, svinadyrt... :( Men, vill inte detta längre...
DOCK du har inspirerat mig, lagt upp tre till idag i stash... kuliga är att näääär jag väljer att använda det garnet i ett projekt jag gör så meddelar det, none... bra sätt att nollställa sin stash, helt klart, hahaha... kommer få garn ÖVER med råge? Men då får jag ju ända i projekt vad det lider... väga in garnet? eller hur räknar du ut så du får del av nystan???
Ser även att garn jag HAR använt redan i projekt ligger kvar i stash, borde ändras alltså... leta restgarner??? ;)
Må så grankott... kramis
Bim HD

annasaviga sa...

Bra lösning på problemet! Det ser himla fint ut.

En solution står som nummer ett på min måste sticka lista och suget blir ju bara större och större, när man ser alla fina sjalar som växer fram här och där, känns som att "alla" stickar på en egen solution nu!