torsdag 10 januari 2013

I'm a lady

Nu är koftan klar. I efterhand inser jag att det gått fort att sticka den. Bilden är tagen innan jag blötte den så jag tror att den blir ännu bättre när den torkat. Jag är supernöjd, sa jag det? Knapparna köpte jag på marknaden igår och de blev också så bra som jag hoppades. Tack Janette för att du tipsade om den här koftan. Läs mer om garn och stickor på Ravelry.

5 kommentarer :

Kattis sa...

Sååå tjusig! :)

Saltflingan sa...

Väldigt fin kofta! Inspirerar mig att göra en jag med :)

Anonym sa...

Supersnygg!
Kommer säkert att vara väldigt användbar.

Maggan

Anette Linnea sa...

Jättesnygg! Är här för att kika på dina 365 foton, men ögat fastnade på din fina kofta! Vad du kan, jag är mäkta imponerad, själv har jag tummen ganska exakt mitt i handen :D

heidi sa...

Så snygg den är, och så bra den sitter på dig!!!

ja, du är verkligen snabb! men fint blir det:)