tisdag 8 januari 2013

Förkortning

Har haft den här t-shirten ett tag och aldrig använt den. Det är inte min stil med en höghalsad vid t-shirt. Tyckte ändå att trycket var kul och idag slog jag två flugor i en smäll. Jag testade ett tröjmönster och fick min t-shirt omsydd till ett mer användbart plagg. Gissar att jag kommer att ha den på syfestivalen i Älvsjö i februari.

BTW: Jag är nöjd med mönstret och nu ska jag klippa till två tröjor till min pågående SWAP (Sewing With a Plan)

3 kommentarer :

Anette L sa...

Snyggt! Jag har ett antal t-shirts so är för trånga i halsen och för vida - men nu vet jag ju att det går att fixa dem! :)

Gilla sa...

Det var ett tag sen jag tittade in hos dit. Jag har kikat på dina alster och tycker att de är trevliga. Jag är ju också en handarbetsfreak och har nyss stickat 2 mössor, 1 halsduk och ett par pulsvärmare. För tillfället har jag inte nåt handarbete på gång, men det kommer.

Gilla

Manduzana stickar sa...

Snyggt! Sådär borde jag också göra med en massa t-shirtar jag har.