måndag 10 december 2012

Testing, testing

Tog en gammal skjorta som mannen haft och klippte ut en testblus i ett mönster som jag tänkt sy av, efter ändringar. Ser att jag ska göra mindre inprovningar bak och dessutom behöver jag flytta fram axelsömmen lite. Tror inte att jag vill ha så mycket puff på ärmen heller, men det får vi ses. Sen blir det nog bra.
Den här blusen inspirerades jag av och fick ett mönster från en givmild kvinna i USA.
Nu hoppas jag att jag får den som jag vill.

4 kommentarer :

sinneskatten sa...

Det kommer alldeles säkert att bli precis som du vill ha det!

Otaliga projekt sa...

Den kommer att bli finfin. Det är min favoritmodell på skjorta/blus. Kvinnlig men ändå (för min del) förlåtande.

heidi sa...

den kommer antagligen att bli precis så bra som du har tänkt dig!!

Gunilla Kjellman sa...

Vilken superbare idé, det mönstret skulle jag vilja ha. Sååå fin....:-)
Nillastina