torsdag 20 december 2012

Stickad keramik

Försökte blogga via mobilen i morse men det funkade visst inte. Nu sitter jag en liten stund vid datorn och ska se om det kan bli nåt skrivet här...
I måndags var vi i Ulricehamn för att fixa några saker och samtidigt handlade vi på ICA Kvantum. Där på en hylla stod de här söta krukorna och om jag hade behövt en kruka skulle jag absolut köpt en.
Men nu är min krukstash nästan lika stor som min garnstash så jag lät bli. Tydligen har porslinstillverkarna hakat på sticktrenden för idag på Åhlens såg jag muggar, sockerskål och kanna med stickat mönster. Behöver inga koppar eller muggar heller så jag lät bli.
Nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dags att skjutsa dottern till skolan och terminens avslutning. Det ska bli skönt både för henne och mig att få lite sovmorgon. Men innan jag sover ska jag sticka lite på en julklapp till ett av bonusbarnbarnen.

Inga kommentarer :