fredag 28 december 2012

Rumpvärme

I julklapp fick jag fårskinnsfällar till framsätena i min bil. Gissa om det är skönt?! Annan rumpvärme blir det av mina mamelucker i sockgarn och alpaca. Jag kommer att lämna dem här i Sverige för trots allt är det nog här jag får mest nytta av dem. Men jag kanske ångrar mig innan jag ger mig av. Vi får se.
I morgon bär det av mot Provence igen och jag kommer att ha min Lady Marple-kofta som flygstickning.
Vi får vänta många timmar på Landvetter innan flyget går eftersom vi åker buss och bussarna går ju inte precis som man vill. Men Landvetter flygplats är ombyggd och faktiskt riktigt trevlig att tillbringa några timmar på. Kanske kan jag tom hitta någon sy- eller sticktidning.

5 kommentarer :

mulliga m sa...

Fårskinnsfällar är mysigt och värmer så skönt. Jag tummade på några på syfestivalen men kunde inte riktigt bestämma mig då.
Hoppas att resan går bra och att du kommer igång med din SWAP när du är hemma i Frankrike igen.

Blenda sa...

Lady Marple är jättefin, och du har valt min favoritfärg dessutom! Bäddat för succé!

God fortsättning/Blenda

Hamrånge slöjdare sa...

Häftiga mamelucker! Måste vara sköna att dra på sig.
God fortsättning och trevlig resa. Kram

Bokmoster sa...

Snygging! :)

heidi sa...

Blir det en riktigt kall vinter blir det perfekt med mamelucker under:)

Lady Marple ser jättefin ut!