lördag 15 december 2012

Pippitröja

Ibland när jag tittar i mitt garnskåp ser jag de röda och blå nystanen som ropar på att få bli en pippitröja.
Det som hittills stoppat mig är att jag bara har vitt garn i samma kvalitet, inte oblekt som jag tycker är finare. Men nu har jag börjat tänka på om jag kanske ska köpa några nystan oblekt och sticka till minsta bonus-barnbarnet som fyller fyra i april. Jo, så får det nog bli.
Storasyster fick en rosa pippitröja när hon fyllde tre så varför inte göra en till lille G också?
Så här såg Ingrids pippitröja ut. Jag tycker att just de här ränderna är de finaste och jag tog dem från Järbos pippitröja men räknade om tröjan till det bomullsgarn 8/4 som jag stickade i.

3 kommentarer :

heidi sa...

pippitröjan är en klassiker!

den rosa är verkligen jättefin!

Skaparlustas syblogg sa...

Matchar så fint rosa och rött.

Linda sa...

Pippitröjor är supersött på små barn! Jag gillade din enkla lilla pyjamas till läsplattan, vips gick den från att vara läsplatta till något som mjukt och mysigt som såg ut att komma från Polarn & Pyret. Måste vara ränderna! :)