torsdag 1 november 2012

Go Chic...

...or go home. GCOGH är en sajt jag hittade idag via något forum jag besökte.
Där kan jag få idéer till att skapa outfits av de kläder jag har och kanske inse vad jag behöver skaffa.

Jag har börjat fota mina kläder för att lägga in dem på sidan och ska se vart det leder mig.
Tyvärr har Stitcher's Guild legat nere idag. Det är forumet jag brukar besöka och som just idag, den 1 november, skulle komma ut med regler för 2013 års SWAP (Sewing With A Plan). Men jag har sysselsatt mig ändå.
Idag börjar ju också NaNoWriMo och jag har hunnit med att skriva 1879 ord. Känner mig osäker på hur jag ska få ihop min historia men jag vet också att det bara är att skriva på.

3 kommentarer :

mulliga m sa...

Jag är så sugen på att vara med i en SWAP, får se om det blir denna. Jag funderar också på om man är mogen för en MeMade-dag här i Sverige så som i Tyskland. Det är så himla kul att se andras egenhändigt gjorda kläder och hur de stylar dem till en outfit.

Medea sa...

MeMade-day låter intressant. Vi får väl dra igång något liknande. Har du några länkar?

mulliga m sa...

Här samlar tyskorna sina inlägg om MeMadeMittwoch http://memademittwoch.blogspot.se/