måndag 1 oktober 2012

Uppmärksam?

Det fanns några saker till som jag inte nämnde i förra inlägget. Jag köpte nämligen metalltråd att sticka av. Det är en pytteliten rulle med varmt plommonlila metalltråd. Jag har tänkt sticka örhängen eller kanske ett armband.
Det var Magiske garner som sålde metalltråden.

Dessutom köpte jag två uppsättningar stag att ha för att göra kakfat av gamla, vackra tallrikar och koppar.
Tyvärr var de slut på mässan så jag fick bara med mig borren och en beskrivning hur jag ska göra och så ska kakfateriet.se skicka paketet hem till mig. Vet inte än vilka koppar och fat jag ska använda men det löser sig.

1 kommentar :

Susilull sa...

Ja, det var jätteroligt att träffas i verkligheten!
Och nu blir jag bara så trött på mig själv när jag ser vad du köpte!
Nu vet jag bestämt att jag var virrigare än vanligt - glömde gå tillbaka till tidningarna, jag skulle köpa några hade jag tänkt!
Och Stäkets som alltid brukar ha bra pris på Knitpro-stickor - det behövde jag ju också! Arghh... :(
Och jag glömde säga att du hade väldigt söta örhängen på dig! :)

Ha det bra, hoppas vi ses igen!