måndag 29 oktober 2012

Sockmåndag

Eller var det socktober? Jag försöker i alla fall få upp farten i att sticka sockor. Med 5+3 barn, tre bonusbarnbarn och en hög med respektive skulle jag kunna fixa julklappar i ett nafs. OM jag bara kunde sticka lite snabbare.
Men jag är i alla fall en bit på väg. Sticka har just nu ett sockevent "Sticka sockor med Sticka" och jag är på gång med denna veckans sockor som heter Komet.
Har plockat fram min sockbok "Knitted Socks East and West" och ska se om jag kan komma igång med projektet att sticka mig igenom alla modeller i boken. Garn har jag så det är inget problem men tiden... Det behöver ju inte gå snabbt, bara jag kommer igång.

2 kommentarer :

kråkspark sa...

Jag tycker det är så himla kul med erat sock-tema! Jag gillar att saker samlas på ett ställe så här!
Blir det vant-tema nästa gång???

Medea sa...

Vi får väl se! Allt är möjligt.