onsdag 3 oktober 2012

Skrotad


Äntligen tog jag mig i kragen och körde till Skroten i Kinna. När jag så snabbt blev klar i Borås och inget tyg blev inköpt kom jag på att jag kunde köra till Skroten.
Huset är ingen fröjd för ögat precis men det är innehållet. 
Hittade lite tyg som ville följa med hem och dessutom mjukt mönsterpapper. Ska testa om det är bra och om det går att prova bättre än pappersmönster.
Här är några av tygerna jag köpte. Resten får ni se i morgon. Överst är ett bomullstyg till en klänning till min första beställare. Det bruna med rosor är en viskostrikå som kanske blir en omlottklänning eller något annat tjusigt. Det gröna molntyget kunde jag inte låta bli och det blir antingen en t-shirt till mig eller så sparar jag det till kommande bebisbarnbarn. Inga på gång ännu men rätt som det är...
Bomull/lin-blandningen med rosor på vit botten ska också bli en klänning i min kommande kollektion. Gillar att skriva kommande kollektion. Det låter verkligen precis så fantastiskt som det känns inuti när jag jobbar med den.

5 kommentarer :

Myggan sa...

Skroten är bäst! =)
/Anna

Ullfull sa...

Åh, då måste vi dit innan eventet i Habo;))

Medea sa...

ANITA: Ja det måste ni förstås. Ett annat tips om ni gillar trikå och velour är fabriksbutiken Andersson och Hjalmarsson i Ulricehamn. Superfin kvalité och även stuvbitar.

Medea sa...

Andersson och Hjalmarssons hemsida hittar ni adressen. De har inga speciella öppettider utan låser upp butiken när man kommer.

TvåÄndsStickan sa...

Skroten är en underbar butik!