söndag 28 oktober 2012

Resegarderoben

Hade nog trots allt lite för mycket kläder med mig för det blev ju inte mycket kombinerat men det var kul att tänka till i förväg och kombinera färgerna.
Första dagen som var en resdag hade jag min nysydda jeanskjol, randiga leggings, linne och en tunn lammullströja som jag köpte på marknaden förra veckan för endast 3.50€
Dag två som verkligen var som en sommardag hade jag min blåblommiga klänning i egen modell och min rosa Acorns.
Dag tre var en otroligt dimmig dag och jag blev fotad utanför grindarna till slottet i Versaille. Här var det inget hemsytt utan en köpt klänning i samma roströda färg som väskan och scarfen.
Dag fyra besökte vi bl.a. Louvren och här har jag min blommiga omlottklänning och den roströda Clapotis ännu en gång.
Dag fem glömde jag fota när vi var ute på stan men här är en bild från rummet där jag har min nysydda jeansklänning i samma modell som den ljusblå, blommiga från dag två.
Dag sex var det dags att åka hem och jag glömde fota men sista bilden visar vad jag hade på mig. Det är min blommiga omlottklänning under den gröna klänningen jag sydde i våras men som jag nu sytt om för att jag ska gilla den och använda den lite mer. Jag har också på mig mina nya kängor som jag inte fick förrän igår. Supersköna redan som nya och det lovar ju gott.

5 kommentarer :

Susilull sa...

Snygg och bekväm resegarderob!
Gillar dina nya boots, verkligen snygga! Har några "Tamaris-skor", alla är jättesköna!
Håller på att planera en resegarderob som skall matcha varmt väder, lite äventyr och lite finkänsla i tre veckor! Och väga minimalt! Inte helt lätt... Och jag syr inte :-)

Manduzana stickar sa...

Jag är så avundsjuk! Jag vill också kunna gå runt sådär lättklädd. Här är det -7 grader just nu.

frisky frog sa...

Snygg som alltid! =)

heidi sa...

så fin den är! och så bra du passar i dina kläder:)

Lena Andersson sa...

fin du var