lördag 20 oktober 2012

National Novel Writing Month

När jag precis börjat blogga på den här adressen var jag senast med i NaNoWriMo och nu är det dags igen. Jag kan inte säga att jag skriver så mycket men det blir några sidor varje dag när jag vaknar och i november är det dags att öka takten och få ihop en hel bok på minst 50000 ord. Det är ett fantastiskt sätt att skriva på och jag älskar att se hur berättelsen växer fram under mina fingrar.
För att lättare kunna skriva när jag är på drift har jag för länge sedan skaffat en "skrivdator", Neo. Den har ett normalstort tangentbord men bara en liten skärm. Superbra eftersom det inte heller går att surfa på den utan den är helt för att skriva.
Inför Parisresan fick Neo ett fodral fodrat med fleece. Mest för att den inte ska få stötskador i väskan.
Innan jag klippte till fodralet klippte jag också till en kjol i tyget för att utnyttja det till max. Därav lite sneda hopfogningar.
I morgon är det förresten Ett foto i timmen som gäller.

1 kommentar :

Jenny sa...

Vad spännande med skrivandet! Ser fram emot resultatet :-)