måndag 1 oktober 2012

Inköpen

 Här är mina samlade inköp. Det blev en hög med tidningar. Garnet jag redan berättat om, ett mönster på en basker med flätor och lace som heter Tulipanaros. Ljuvligt uppstickad i silkesgarn på festivalen men garnet var slut. Jag har säkert något garn hemma som passar.
 Det blev också två uppsättningar med tunnare strumpstickor än de jag hade innan. Det ena paret är cubics och det andra vanliga knitpro. Jag köpte också rundstickor i 2.25 och 2.5mm. Nu ska det stickas sockor med magic loop.
Stäkets hantverk hade även Knitpros nya virknålar med lite gummerat skaft. Superbra pris så de provar jag. Jag köpte en 2.5mm och en 0.5mm att ha om jag vill virka in pärlor i en stickning. Den gula är Clover Soft touch i 2.25mm. Clover är mina favvo-virknålar än så länge.

Inga kommentarer :