onsdag 12 september 2012

Ingen hjälplina


Hann inte få i någon hjälplina innan en hel del maskor föll av. Tyvärr lyckas jag inte få på dem igen utan får repa upp och börja om.
Med mönster på både räta och aviga varv blir det lite för svårt.
Men nu tar jag nya tag.

posted from Bloggeroid

4 kommentarer :

Kattis sa...

Fy bubblan vad trist! Minns vad jag kämpade med min Birds Eye, som också var omöjlig att rädda när det gick galet.

Lena Andersson sa...

stackare !

Anonym sa...

Oooh så mycket fint Du stickar. Själv har jag ett antal stickningar som jag inte avslutat pga just sånt här galet händer med tappade maskor osv. Du skrev "ingen hjälplina" - nu en dum, korkad fråga - är det ett uttryck eller något knep Du använder som "hjälp" och hur gör Du isf? :-) Ulla

Medea sa...

Ulla: Det är en tråd man drar igenom maskorna med jämna mellanrum. Om man sedan tappar maskor och inte lyckas få upp dem igen kan man gå tillbaka till livlinan och lätt få upp maskorna som sitter på en tråd.
Hos föreningen Sticka kan du hitta en beskrivning på hur du kan göra.