måndag 3 september 2012

Hemmabilder

Idag kom vi hem till Arles igen efter att ha varit i Sverige sedan i mitten av augusti. Vi landade sent igår kväll och sov på hotell vid flygplatsen men här får du se hur min första dag i Provence på länge ser ut. Fler bilder kommer under kvällen. Andra som också fotar en gång i timmen hittar du här.
Mönstren hittade jag hos Michelle Patterns


 19.40 har vi nyss kommit till restaurangen på "vårt" torg. Trots att vi bor väldigt nära har vi aldrig varit där förut. Självklart!? har de en uppstoppad tjur på väggen. Så kan det va när man bor i tjur-området Camargue.
 Under kommande timme äter vi massa gott som du ser på bilden.
20.40 avslutar vi med en expresso. Nu kommer jag väl vara väldigt pigg i kväll. Eller somna ändå. Får se om jag orkar någon mer bild ikväll. "Luftombytet tar på krafterna.

Klicka på bilderna så blir det nog lättare att läsa texten. Och du! Skriv en kommentar så att jag vet att du varit här och kan titta in hos dig.

10 kommentarer :

kråkspark sa...

Jag har precis tittat in! Det ser spännande ut det där med väskmönstren!

Mikaela sa...

Kikar in hos dig :) Även jag EFIT'ar första gången på länge ;)

Ariella sa...

Hej!
Kikar in på din dag.

Missen sa...

Alltid rolig att följa din dag/Marie

Vonkis sa...

Måste ta och kika in på de där väskmönstren.

Micke sa...

Kollar in hemresedagen.

Jag tröstar mig med att han dog "hemma", snabbt och så, Slippa vara ett "kolli" på en vårdinrättning. Men själv var han ju inte färdig med livet..81år som han var. Köpt traktor, grävare och bygger osv hela tiden.

Bara det inte blir för ensamt för mamma nu bara.

Hos mig det ska borras ja, 220m ner i svenska berggrunden.

Detta skedde hos mamma (& pappa) förra fredagen med och på tisdagen var han död. Så det kan gå, men bra för mamma slippa veden (trots hon har en årsförbukning stort sett inne).

Anonym sa...

Hej! Din blogg är så intressant och inspirerande att läsa! Hälsningar Karin

Medea sa...

Vad glad jag blir av alla kommentarer!!=D

Jonna (dotter) sa...

Bäst att säga hej, vet ju hur trevligt jag själv tyckte att det var med kommentarer när jag bloggade. =)

Medea sa...

Jo, det är kul att veta vem som varit inne o kollat.