fredag 10 augusti 2012

Svettig och nöjd

 Jag ska väl inte berätta hur varmt och svettigt vi har det men kolla in Foreca så får ni en aning om hur det är i södra Frankrike just nu. Nöjd är jag för att min linnekjol blev sydd på ett kick och att ha dragkedjor och knappar, förutom tyg i samlingarna är superkul. Det är bara att hälla ut en burk knappar på plagget och välja det som matchar bäst i både färg och storlek.
Dragkedjorna med kulkläpp gillar jag skarpt. tyget köpte jag på marknaden här i Arles för flera år sedan. Det är linne och jag har både blåsvart och grått också.

3 kommentarer :

kråkspark sa...

Det är det som är så himla bra med att ha ett lager där man samlar på allt "som kan vara bra att ha".
Jättefin!
Är lite avis på värmen faktiskt.

teresa sa...

Jag gillar inte värme, men att få bo i Frankrike måste vara värt det, så underbart. Och vad mycket snyggt du syr!

ylva sa...

Det där var en snygg kjol( på en snygg tjej ) Visst är det kul att bara leta i lilla lagret.Kjolen ser ut att vara perfekt vidd och längd för min smak. Jättefin! Jag gillar värmen , skulle få vara lite varmare här om man fick önska.