fredag 10 augusti 2012

Klart för trädgårdsarbete

 Så blev mina byxor klara. La till på längden men de blev lite korta ändå. Men troligtvis har jag både sockor och stövlar och då gör det inget om de är i kortaste laget.
Gjorde vadderade knäskydd som även är öppna upptill så att jag kan stoppa i tillklippta bitar av liggunderlag så att jag inte får ont i knäna. Nu blir det inga fler byxor sydda i mitt hus. Jag som äntligen vant mig vid att alltid ha klänning eller kjol känner mig direkt instängd i byxor. Men det kan också bero på att vi har över 30 grader varmt inne.

5 kommentarer :

mulliga m sa...

WOW! De blev supersnygga!

Kattis sa...

Verkligen starkt jobbat! Ursnygga!

kråkspark sa...

Wow! Nu kommer rosorna att prunka och sellerin att växa sig astronomiska i trädgården. Med så fina byxor!!

garnlivet sa...

Verkligen supersnygga!!

Ullfull sa...

Jättefina!!