fredag 10 augusti 2012

Fortfarande 29 grader

Ja, nu får vi värme så att vi inte ska klaga när vi har 16 grader inomhus i vinter. Önskar det gick att lagra lite av hettan som är just nu, men det går ju inte som ni vet.
Jag har nästan sytt klart min ryanär-tunika ikväll. Ska bara kanta halsringning och ärmhål och sy upp fållen i morgon så är den helt klar. Hoppas att den är sval och att fickorna rymmer så mycket som jag vill när jag ska flyga. Ni kommer kanske ihåg kappan jag sydde för några vintrar sedan, som hade stoor innerficka så att jag kunde få med mina hårddiskar, telefonladdare och kamera m.m. instoppade i mitt ytterplagg.

3 kommentarer :

Chris B sa...

Vad flitig Du är med alla dina
Sy-projekt i värmen!
15 graders hälsningar/chris

Medea sa...

Ja, plötsligt fick jag fart på sömnaden.

metamorphosis sa...

Haha! Underbart med speciella flygplagg!

En kompis hade sin fiskeväst med trillioner fickor överallt när han flög med samma bolag - samma funktion, men jag måste säga att du har betydligt mer stil ocg finess på dina plagg!