söndag 12 augusti 2012

Flygfärdig

Nu är min ryanär-tunika klar. Jag valde bort både dragkedjan bak och infodringen runt halsen. Kantade med snedrema av tyget istället. Hade missat att det var rynk nertill men jag la i en lagom lång resår innan jag fållade. Jag är supernöjd med denna tunika som var otroligt lätt- och snabbsydd. Modell från Ottobre 5/2011. Nu klipper jag till en tunika i samma modell som Annas.

7 kommentarer :

Visa Lisa sa...

Men åååååh! Den är UNDERBAR!
Jag vill också kunna sy mig en sån...

Medea sa...

Det är jättelätt! Vi skulle ha sy-café någon gång så kunde du få hjälp att klippa till och sy en sån!

Emmas dagar sa...

Tyget är så snyggt! Och modellen ser jättehärligt somrigt sval ut. En sån vill jag också ha!

Myggan sa...

Så fin den blev. Nu ska jag definitivt leta fram mitt mönster. Jag brukar också använda kantband istället för infodringar. Kolla in tillägget i mitt inlägg så får du längdmåtten.
/Anna

Anna Maria sa...

Vilken fin modell, snygga fickor, synd att mönstret inte finns längre.
Fint tyg du valt också

heidi sa...

den ser underbart somrig ut! Ger mig lust att plocka fram min symaskin igen:)

Elanit sa...

Smart!