måndag 13 augusti 2012

Bättre än jag trodde

Nu är min senaste skapelse klar och jag blev mer nöjd än jag trodde vid första provningen. Det var lite gravidvarning på den eftersom det blev någon konstig vinkel på kjoldelarna. Men jag sydde om den i sidorna lite så blev det mycket bättre. Jag sydde efter den korta modellen av mönstret. Det står längd 89 cm och det är den kanske. Jag har inte mätt. Myggans är mer blus och kort tunika och min mer klänning. 
 Letade i knappsamlingen och hittade de här söta knapparna. Det fanns tre stycken och de fick det bli.
 Tyget är ett skrynkeltyg som inte går att få slätt, även om det blivit lite slätare där jag pressat sömmarna. Men det rättar nog till sig när jag tvättar den. 
Här är en dålig bild bakifrån. Får se om jag kan bli fotad med klänningen på i morgon. Nu ska jag rita lite mönster innan jag går och lägger mig. Är så sugen på en klänning liknande den i förra inlägget.

6 kommentarer :

Missen sa...

Oj vad du syr en massa och fint blir det/Marie

Ullfull sa...

Jättesnygg!!

Hamrånge slöjdare sa...

Fin klänning! Nu kan du lägga ut den på "Fina fredag". Den ser så skir och fin ut.

Malin Ramberg sa...

Å så söt den blev! Gillar!

Maria i Falkenberg sa...

Den är bara så snygg och på bilden är skrynklorna enbart en positiv detalj.

Lena Andersson sa...

Så fin och skön den ser ut = )