torsdag 12 juli 2012

Planerar för OS-stickning

Nu är det snart dags för ännu ett OS och den här gången behöver vi inte vakna mitt i natten för att lägga upp till våra "tävlingsstickningar" som ingår i ravellenics. Jag har börjat tänka ut vilka stickningar jag vill ha på gång under tävlingarna.
Har du börjat fundera/planera än??

2 kommentarer :

Maria sa...

Det var mycket du har tänkt att göra! är du också med i Nordic Knitters? Jag skulle vilja ha en designgren eftersom jag vet precis vad jag vill designa härnäst men det enda jag hittar som passar är den grenen för trojor, koftor mm. så jag kanske får ställa upp i den grenen. Den tar kanske bara en vecka eller två så något mer ska jag nog hinna med.

Medea sa...

Jag hinner antagligen inte båda vantparen men det går ju att försöka. =D
Förra gången fanns det en designgren har jag för mig. Finns det inte nu??