fredag 27 juli 2012

#ensidaomdagen

Ni som följt mig länge vet att jag haft skrivardrömmar som jag sedan lagt på is. Nu, omgiven av kreativa personer, kom skrivarinspirationen till mig igen. Började självklart direkt skriva på en bok och orden rinner ur mina fingrar.
Som vanligt vet jag inte från början vad det blir av det men #ensidaomdagen ska det minst bli. Hashtaggen hittade jag på twitter och inspirerades till att sätta igång, läs mer om vad den står för hos Malin. Just nu utspelar sig min bok i Falkenberg av alla ställen.
Hos Minna hittade jag kunskap som förbättrar oddsen att få boken publicerad. Sparar förstås länken för framtida behov.

4 kommentarer :

Sunna sa...

Bra tjejen jag håller på dig och jag ska absolut läsa den

Medea sa...

Du är gullig!

Maria i Falkenberg sa...

Falkenberg - wow! Jag ser fram emot att läsa den. Jag önskar också att jag skulle kunna skriva mer och bättre. Det här året har jag studerat "engelska för yngre åldrar" och slutprodukten var en portfolio med blandat innehåll. Det var stundtals jättejobbigt att skriva, men jag fick blodad tand.

Eva i Stäket sa...

Spännande! Ser fram emot en bok om min "sommarstad". När jag var liten var jag hos släktingar i Falkenberg varje sommar.