onsdag 11 juli 2012

Dröm


Det finns så många drömmar att uppfylla. Och en var att sticka i detta mjuka possum-garn. De blir handledsvärmare till dottern.

posted from Bloggeroid

3 kommentarer :

Susilull sa...

Dröm var ett klurigt fototema.
Väldigt kul att kolla allas kort!
"Possum-drömmen" ser härlig ut!

Lena Andersson sa...

Vacker färg.

Maria sa...

Jag förstår hur du menar med metallstickor. jag hinner inte ens plocka upp en stickning när jag flyger så korta flygningar. Jag ska nog byta ut mina tunnare trästickar allt eftersom. 4mm och tjockare tycker jag går bra med trä. Signature är fantastiska men man måste ju begränsa sig. Jag stickar mycket med både 4mm och 2,5mm som jag har köpt. Hade det bara funnits 2,25mm's så hade jag valt de istället för 2.5. Ha en fin helg! Snart åker vi till La France!