måndag 11 juni 2012

Stickcafé i Göteborg

På torsdag flyger jag till Sverige och har några timmars väntetid innan tåget går mot Jönköping. Jag har dragit ihop till ett stickcafé på centralen i Göteborg och om du har tid och lust att komma dit och sticka och prata en stund vore det jättekul att ses. Vi träffas på Le Croissant och jag antar att vi känner igen varann på stickningen eller leendet. Jag har gjort ett evenemang på Facebook och om du finns där kan du väl skicka en kommentar där eller här.
Hoppas att vi ses!!

PS. Bilder på din stranddag kommer senare ikväll. För nu ska vi ut och äta på restaurang för att fira att jag fyller år i morgon. =D

4 kommentarer :

Missen sa...

Synd att niornas middag gör att jag inte kan, hade varit jättekul att träffas igen. Fast det kanske blir fler tillfällen/ Marie

Chris B sa...

Tråkigt att jag inte är i Göteborg! Varit jättekul
att få träffa Dig och stickteamet.
Önskar trevlig onsdag med stickor&garn.
/<3 chris

Chris B sa...

En dag för tidigt,
Rättar till Torsdag...

Medea sa...

Det blir säkert fler tillfällen!