fredag 1 juni 2012

Infinity dress


För ett tag sedan läste jag om Convertible/Infinity Dress och eftersom jag råkade ha massor med meter viskostrikå från A&H i Ulricehamn tänkte jag pröva att sy en. Det tog inte så lång tid att klippa till och ännu kortare tid att sy. Och snart är det dags att prova.
I youtube-klippet kan ni se massor med olika sätt att knyta en liknande klänning:

posted from Bloggeroid

6 kommentarer :

Carola sa...

Smart! Oändliga möjligheter.

Iréne JB sa...

Verkar vara den perfekta reseklänningen! En klänning, många varianter. Har du använt mönster eller kör du på "frihand"?

Lena Andersson sa...

Jösses så läckert, men det betyder att du klarar dej utan BH, en annan med världens ledsnaste taxöron = ) måste ju ha BH så det blir svårt att dölja den i ryggen.

Otaliga projekt sa...

Underbar klänning!! En sån vill jag också ha. Måste öva på att behärska symaskinen märker jag.
Sarah

Medea sa...

Iréne: Jag hittade ett diagram på nätet. Sök på infinity dress så hittar du hur mycket som helst.

Medea sa...

Lena: Jag upptäckte också att det var svårt att dölja bh:n, och jag klarar mig inte utan jag heller. Man får väl operera om sig. *mohahahaha*
Eller förresten så har jag sett såna där grejer man klistrar under brösten för att hålla upp dem. Nåja, jag kanske inte kommer att använda klänningen så mycket men det var en bra idé och supersnabbt att göra den.