onsdag 23 maj 2012

Gilet de soleil

 Voilà, här är min nya kofta, inspirerad av Tea Leaves och även om den är stickad lite hur som helst är det min tredje Tea Leaves. Den här gången i solgult Visjögarn. Det gick åt knappt 250 gram och även om jag faktiskt skulle ha kunnat sticka den lite längre passar det mig bra och framför allt passar det eventuellt svala kvällar i Provence.
Ser nu att solen gjort sitt i nacken på mig. Får nog gå och smörja in mig lite.

13 kommentarer :

Ullhärvan sa...

Den är ljuvlig! Precis som solen.

Kristina i Lund sa...

Mycket snygg!

Manduzana stickar sa...

Åh, den är riktigt somrig och fin!

Chris B sa...

Snygg och härlig färg!

Iréne JB sa...

Hihi... jag hoppas att smörjningen gjorde det röda lite behagligare. Får erkänna att det var det jag såg och tänkte innan jag tittade på koftan. Skönt att garnet räckte för den solgula koftan blev verkligen fin!

bondtösen sa...

Snygg modell och underbar färg!

ylva sa...

haha! där kom bilden med dig i koftan . Skitsnygg!Det röda ser som sagt lite ont ut, hoppas det lägger sig snart

Christel Wijk sa...

Vilken härlig kofta, solgul och fin.

Hamrånge slöjdare sa...

Jättefin kofta! Härligt med sol. Men man måste vara försiktig i början.

Medea sa...

ha ha, jag har inte ens smörjt in mig. Kanske bäst att göra det. Faktiskt är det inte lika rött i verkligheten.

teresa sa...

Åh, vilken fin o klädsam kofta! Sådana skulle jag vilja ha hela garderoben full av.

Zoo keeper sa...

Fantastiskt fin!

Missen sa...

Solig kofta, den modellen är jätte fin/Marie