söndag 13 maj 2012

Bokläsning i bilen

 När vi reser brukar vi lyssna på ljudböcker, så även denna gång. Vi började med Sirila gentlemän sökes, som jag redan läst men som tilltalade mig även en andra gång. Lena-Pia Bernhardsson, som läser gör det verkligen med bravur.
Sedan lyssnade vi på Fladdermusmannen av Jo Nesbø. Okej bok men lite väl lång.
Boken Det goda inom dig av Linda Olsson blev bok nummer tre och den berörde mig verkligen. Jag gillade hennes Nu vill jag sjunga dig milda sånger och den här var också väldigt bra.
Till sist lyssnade vi på ännu en bok av Jo Nesbø, Kackerlackorna och den är okej, men väldigt likt uppbyggd så nu får det räcka med Nesbø för den här gången. Jag är ingen frälst deckarboksläsare. Men ändå är det kul att lyssna på böcker tillsammans.
Får se om det blir mycket sommarläsning i år. Jag uppdaterar min lista på fliken lästa böcker efter hand.

1 kommentar :

Maria sa...

Jag gillar Jo Nesbø men jag föredrar de första. Sen blir de bara svartare och svartare och man kan inte ens fatta att det är samma serie.