lördag 28 april 2012

Så mycket...

...har hänt senaste veckan men utan internet blir det inte mycket bloggat. Hoppas att ni ändå hittar tillbaka hit när jag får mer tid att visa vad vi varit med om eller kommer att vara med om.
Nu är vi i alla fall i Sverige. I går eftermiddag kom vi till mannens mellanson med fru och barn och idag gick vi på stan i Lund, där de bor. Självklart måste jag gå in i en garnaffär när jag hittar en och på Lilla Fiskaregatan i Lund ligger Sländan.
Döm av min förvåning när Christina (eller ska det stavas med K?) som jobbar i affären sa hej. Hon har tyvärr ingen blogg men berättade att hon läste min. Jag blev verkligen jätteglad att du gav dig till känna. Det blev inget garn köpt, varken till mig eller svärdottern. Men oj vad mycket fint det fanns. Tänker fortfarande på det fina garnet i 85% ull och 15% lin. Minns tyvärr inte vad garnet hette. Men Hedvig eller Christina kanske kan berätta??

4 kommentarer :

Kristina sa...

Vet inte vilket garn du tittade på, men det var kul att prata med dig! Hoppas resten av semestern också blir bra!

/Kristina

Birgitta sa...

Lund är fint, där pluggade min äldste son. Och garnaffärer är ju alltid härligt... Åh, inte slutar vi läsa din blogg bara för du har lite semester - jag har varit inne flera ggr trots att jag sett i min blogglista att det inte varit något nytt inlägg. Hoppas du har det lika soligt och härligt som det är här idag!

Kristina sa...

Nu vet jag vilket garn du menade! Carmen heter det!

Medea sa...

Tack snälla Kristina! Det var verkligen fint!