fredag 6 april 2012

Ett foto i timmen-dag

Lite sent fick jag en påminnelse i mobilen om att det var dags att fota en gång i timmen. Jag var vaken många timmar innan jag kom igång att fota, men nu kommer bilder resten av dagen. Fler deltagare hittar du här.
22.18 tänker jag strax gå och lägga mig och läsa lite i de här böckerna. Mitt företag har funnits i många år men kanske ändrar det lite inriktning i år. Därför läser jag om "att få fart" på företaget. Det var sista bilden för idag!. Skriv en kommentar om du tittar in så att jag kan hälsa på hos dig.
21.18 kollar vi klart på en film vi började på igår och jag ser samtidigt att tulpanerna sjunger på sista versen. Tur att det är marknad i morgon så att vi kan köpa nya blommor.
20.18 äter vi en god gryta med kalkon som mannen lagat. Mumsigt
19.20 sitter vi på stamstället och jag tar en sangria för att döva mitt sötsug. Bättre än en påse godis tror jag nog...
Vid 18.20-snåret går vi ut på stan för att titta på folkvimlet. I Arenan pågår spansk tjurfäktning. Hoppas att det är Matadoren de buar åt. Tyvärr har ju inte tjurfäktningstjurarna någon chans att komma undan och charkbilarna står på rad utanför. ;-(
17.18 underhåller jag mig med att spela lite Bubble Witch Saga. Men det är egentligen tråkigt för jag kommer inte vidare...
16.18 fixar jag med EFIT-bilderna och lägger upp dem här.
15.18 äter vi lunch på innergården. Det är lite rester från igår. Ankstrimlor, coleslaw och grillkorv.
 14.18 har vi gått hemåt genom stan och kommer hem till vårt hus. Huset som alltid har öppna fönsterluckor. Till grannarnas stora förskräckelse. Men vi vill ju ha in ljuset. När det är som varmast på sommaren stänger vi iofs vid sovrummet för att hålla hettan ute.
13.18 är det Abrivado på en av huvudgatorna i stan. Abrivado är när de franska cowboysen visar upp hur de föser tjurar på sina hästar. Dessutom får ynglingarna i stan visa sitt mod, eller visar de bara sin omognad? Tror att det var sista gången jag tittade på det här...
12.18 syr jag några sömmar på mitt nya projekt som är ett test på ett stort, än så länge hemligt projekt.
11.18 tittar och lyssnar jag på The Edible Gardens på youtube samtidigt som jag förbereder för sömnad.
10.18 tittar jag ut på himlen för att se om det ser ut att bli någon sol idag. Det är små blå strimmor så kanske. Väggen är nymålad och lyser nästan av sig själv. Tidigare var den smutsgrå.
09.18 Första omgången tillklippt plagg för idag. Nu ska det bara markeras och sedan sys. I Frankrike är det vanlig arbetsdag idag och vi har haft hantverkare här som gjorde slutbesiktning på innergårdens målning.

19 kommentarer :

Ann sa...

Välkommen tillbaka hem till Frankrike, detta strejkernas Förlovade Land! Glad Påsk!

Medea sa...

Jo, det strejkas en del här. =)
Glad Påsk till dig också.

Ariella sa...

Hej!
Kikar in på din dag så här långt. Återkommer senare för att se hur ni har det nere i Frankrike. Hoppas ni har bättre väder än här i snöiga/regniga Sverige. Glad Påsk!

Micke sa...

Kikar in på jobbardagen. Kul se lite annat med från annat land :)

MiMiTa sa...

Vanlig arbeidsdag hos dere ja, moro å lære litt om hvordan det er andre steder i verden :)

Carro sa...

Kikar in på din dag.

Annika sa...

Kikar in på din EFIT-dag, Glad Påsk

Sunna sa...

kollar också in vad du hittar på men du ligger i som vanligt, vad ska det sys för fint?

Chris B sa...

Tittar in!
Önskar Dig GLAD PÅSK!

Ullfull sa...

Hej och Glad Påsk!
Syns imorgon?!
Anita
Gillar Du färgen brun?

Medea sa...

Ja, vi ses i morgon! Vad kul det ska bli att ses. Ja, jag gillar brunt... *nyfiken*

Joakim sa...

Om du spelar Bubble witch ska du se orginalet, puzzle bobble eller som det blev känt som då det släpter på konsol och datorer, bust a move.,

MiMiTa sa...

Inne og ser på resten av dagen din.

GOD PÅSKE:)

Annika sa...

Kikar inför att se resten av din dag.
Så mysigt att få se lite sol och ingen snö
Håller med dig ang tjurfäktning, har varit på en får väldigt länge sen och aldrig mer

Nett sa...

Vad underbart du bor, ser att du syr, skrev ett inlägg häromdagen och nämnde där att jag köpte min första symaskin när jag var 14 år. Nu har jag inte sytt på ett tag ja förutom lite lagningar och småfix. Har mest blivit virkning det sista, det jag hade virkat klart där var en lite längre top att ha nu under våren. Ha en fin kväll!

Jea sa...

Det var en händelserik dag.

Kattis sa...

Du ser ut att ha haft det härligt. Önskar dig en fortsatt fin påskhelg!

lillamoren sa...

Inne og ser hos deg. Misunner deg som er så flink til å sy!!

Anni sa...

Åh Sangría! Det skulle ju vara gott, men inte i den här kylan ... passar bättre med glühwein ...

Blir alltid så ressugen när jag kikar in hos dig, tur att jag ägnat de senaste dagarna åt lite semesterplaner!