måndag 9 april 2012

Aldrig för många

Markörer kan man aldrig få för många av, liksom stickningar kan få bli hur många som helst... eller hur??
Ikväll beställde jag några vackra stickmarkörer från BeaGin design på Etsy.
Ser fram mot att få dem när jag kommer till Sverige igen.

4 kommentarer :

Sunna sa...

wow så läckra de var

Birgitta sa...

Tro det eller ej men jag äger inte en enda stickmarkör... Men nu blir jag klart frestad, för de där var ju som små glada smycken!

Elanit sa...

Det här var de första snygga stickmarkörer jag någonsin sett! De flesta tycker jag ser ut som hemmagjorda örhängen... Men en sådan som jag kan inte ha stickmarkörer eftersom de aldrig ligger där de borde när de behövs... då är det smidigare med en garnstump, sådana finns det alltid, tex under soffdynorna...

Anonym sa...

jag skulle också vilja äga så fina makörer,men jag kan ju inte engelska finns det någon som säljer dem i svergie?mvh kerstin i bjuv.mormor.bjornkleven@gmail.com