söndag 4 mars 2012

Vasaloppsstickning

Äntligen kom jag igång med min Still Light Tunic (ravelrylänk) igen. Den är för stor att ta med till Sverige när jag åker dit och när jag kommer tillbaka är det lätt att glömma bort att den ska stickas på. Men tack vare vasaloppet och vasaloppscaféet kom jag igång igen.
Nu får jag snart dela för fickorna och då kommer det att gå mycket snabbare. Är rädd att jag inte kommer att kunna använda den om jag inte skyndar på. Idag hade vi svenskt sommarväder här i Arles så snart är det omöjligt att ha koftor eller stickade klänningar.

5 kommentarer :

Hamrånge slöjdare sa...

Blir snygg. Det kommer nog en till vinter. Här behöver man inte ha sommarkläder ännu.

Missen sa...

Snygg, jag gör min i knallrosa jitterbugg. Min blir nog inte klar i tid heller innan den blir för varm/MArie

Ett nystan.. sa...

Fin!! Känns som en mycket användbar modell... :)

Alexandra sa...

Åhh vad fin den blir =)

Yvonne sa...

Den blir snygg. Det kommer fler vintrar. Du kan ju ha den med dig till Sverige i sommar, för här kan det ju vara kallt även på sommaren.