tisdag 20 mars 2012

Väntande paket

Efter en effektiv dag då jag förflyttade mig mer än 200 mil på mindre än 12 timmar kom jag till slut fram till mina kära barn. Och när jag kramat dem kollade jag post och upptäckte att jag fått ett garnpaket som tack för mitt bidrag till Stickas medlemsblad.
Det är ett garn från Viola Schavon som har ofargadegarner.com där det också finns en hel del handfärgade garner också. Just det här garnet är i 75% superwashull och 25% silke.
Vill förstås börja med en gång men jag vet inte vad det ska få bli. Det är alldeles för fint för att bli sockor och en sjal skulle säkert bli fin men färgen är nog för stark att ha nära ansiktet... *funderar*
Jag får fundera till i morgon för nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig. Jag gick upp innan fem i morse och plus resdammet i mina lungor och att jag inte blundat nånting gör att jag är väldigt trött nu.

1 kommentar :

Hamrånge slöjdare sa...

Välkommen till Sverige! Visst är det roligt när det kommer oväntade paket.
Jag förstår att du är trött, jag tycker det är jättejobbigt att flyga. Det är ju så mycket väntan på bussar och plan.
Sov gott!