tisdag 27 mars 2012

Utflykt

Idag åkte jag och min mamma till Ulricehamn för att se om hon kunde hitta kläder till stundande bröllop. Det gjorde hon snabbt och lätt och sedan gick vi en runda i några affärer. Tyvärr skulle en av garnaffärerna slå igen och vi gick in för att prata med damen som haft affären. Jag tittade runt lite och hittade ett solgult Eskimo-nystan som jag inte kunde motstå och som väl var kom jag på att jag skulle fråga om hon hade en nystmaskin.
Och det hade hon. Ingen oanvänd men väl en som hon själv använt. Och det spelar inte mig nån roll, bara jag har en.
När jag kom hem ville jag såklart testa men min Visjö-härva var mer än lovligt trasslig. Så jag får vänta till i morgon då jag kommer till huset på landet, där jag har en garnvinda att hänga upp garnet på.
Men visst blir det fint när man nystar med maskin?

3 kommentarer :

Birgitta sa...

Ja, det är suveränt - fort går det också! Om inte härvan är trasslig förstås...

Hamrånge slöjdare sa...

Det blir jättefina nystan när man har nystmaskin.Vilken härlig färg det var på garnet.

frisky frog sa...

Påskstickning?
/Kram